Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

2 αδέλφια ελληνικής καταγωγής ανάμεσα στα θύματα των Βρυξελλών

Μητέρα Ελληνίδα είχαν ο Αλεξάντερ και η Σάσα, που άφησαν την τελευταία τους πνοή την Τρίτη το πρωί, στην επίθεση στο πιο κεντρικό αεροδρόμιο της Ευρώπης.

adelfiabelgio-tromokratia

Μητέρα Ελληνίδα είχαν δύο αδέρφια που άφησαν την τελευταία τους πνοή την Τρίτη το πρωί, στο πιο κεντρικό αεροδρόμιο της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Ο Αλεξάντερ και η Σάσα Πιντσόφσκι ζούσαν το τελευταίο διάστημα στο Βέλγιο, ωστόσο σύμφωνα με τους New York Times, δεν έμεναν στην ίδια χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πατέρας τους εργαζόταν σε ξενοδοχειακή επιχείρηση και είχαν ζήσει στην Τουρκία, την Ελλάδα και στη Γερμανία.

Βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, προκειμένου να ταξιδέψουν για τη Νέα Υόρκη. Ο Αλεξάντερ θα επισκεπτόταν την αρραβωνιαστικιά του, ενώ τα δύο αδέρφια είχαν σκοπό να παραβρεθούν σε έναν γάμο. Την στιγμή της έκρηξης, μιλούσαν στο τηλέφωνο με την μητέρα τους.

Ο Τζέιμς Κέιν, πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του Αλεξάντερ Πιντσόφσκι, Κάμερον, δήλωσε ότι η οικογένεια ενημερώθηκε από τις αρχές ότι τα δύο αδέρφια είναι ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης. Ο Αλεξάντερ και η Κάμερον γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια στην Βόρεια Καρολίνα και ήταν λάτρεις των ταξιδιών. Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, ο Αλεξάντερ και η Σάσα ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες, ωστόσο ήταν πολύ κοντά.

(Visited 1 times, 1 visits today)