Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025

22 νεκροί από 6,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 210 τραυματίστηκαν από τον σεισμό των 6,1 βαθμών που έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη την επαρχία Άτσεχ της Ινδονησίας.

iranseismosΟ  εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών της Ινδονησίας, Σουτόπο Νουγκρόχο, ανακοίνωσε επίσης ότι περισσότερα από 1.500 κτίρια και κατοικίες καταστράφηκαν.

Σωστικά συνεργεία έχουν αποσταλεί στις περιοχές Μπένερ Μεριάχ και στην κεντρική Άτσεχ, οι οποίες έχουν πληγεί περισσότερο από τον σεισμό.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:37 μμ (τοπική ώρα) και το επίκεντρό του εντοπίστηκε 35 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μπένερ Μεριάχ σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Μετεωρολογίας, Γεωφυσικής και Κλιματολογίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By