Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα

Έναν 12χρονο και έναν 14χρονο παίκτη απέκτησε ο «δικέφαλος».

170012Στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται μόνο το παρών, αλλά και το μέλλον. Κάτι που επιβεβαιώνεται και με τις μεταγραφικές του κινήσεις, που έχουν την φιλοσοφία μεγάλων ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα.

Και αυτό γιατί δεν πρόκειται απλά για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για παιδιά. Ή μάλλον παιδάκια, καθώς έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν ο 12χρονος και ο 14χρονος που απέκτησε.

Στην ομάδα Κ15 εντάχθηκε ο Βασίλης Ευθυμίου (17.03.1999), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Γαρδικίου, είναι μέλος της Μεικτής Θεσπρωτίας και στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων, παίζοντας ως δεξιός μέσος.

Ο μικρότερος, είναι ο ο Κωνσταντίνος Μπούμπας που θα αγωνίζεται πια με την ομάδα Κ13. Ο 12χρονος μέσος είναι μέλος της Μεικτής Ηπείρου και μπήκε στο πρόγραμμα σταδιακής ένταξης στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο στάδιο θα έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία προπόνηση την εβδομάδα και το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου κι από το καλοκαίρι θα φιλοξενείται στους ξενώνες του Δικεφάλου, όπου διαμένει ήδη και ο Βασίλης Ευθυμίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By