Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

Σαμαράς: H τρομοκρατία ΣΥΡΙΖΑ για τον ΠτΔ δεν περνάει

Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ «είναι άθλια, αισχρή και υβριστική για τους Έλληνες βουλευτές», σημειώνει ο πρωθυπουργός

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

«H τρομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πρόεδρο δεν περνάει» δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε για το κυριακάτικο φύλλο της Real News ο Αντώνης Σαμαράς.

Αναφορικά με την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «είναι άθλια, αισχρή και υβριστική για τους Έλληνες βουλευτές», ενώ για το θέμα του μνημονίου επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα δανεικά! Και δεν θα μπορούσε να υπογράψει νέο μνημόνιο για χρήματα που δεν χρειάζεται… Με τη λήξη του προγράμματος η τρόικα θα φύγει. Όπως έγινε στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία».

Παράλληλα, προαναγγέλλει ανασυγκρότηση της ΝΔ με αφορμή τα γενέθλια των 40 χρόνων της και επιστροφή στελεχών.

By