Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παπαμιμίκος: Άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους του κέντρου

Επιδιώκει να ξεδιπλώσει τη στρατηγική της Ν.Δ

papamimikosA

Άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους του κέντρου έκανε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε άρθρο του στην «Φιλελεύθερη Έμφαση», την έντυπη περιοδική έκδοση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

«Η Παράταξη μας, ήταν πάντοτε η παράταξη της δημιουργικής μετριοπάθειας. Οι ακραίες φωνές και η αισθητική των κραυγών δε μας ταιριάζουν. Η Νέα Δημοκρατία δημιουργήθηκε για να εκφράζει όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στο μέτρο, τη λογική και την πρόοδο. Τα μηνύματα που εκπέμπουν οι ιδέες του φιλελευθερισμού άλλωστε σήμερα, είναι η ρεαλιστικότερη ελπίδα, προκειμένου να μετεξελιχθούμε στο πρότυπο των δυτικών κοινωνιών των ευκαιριών και της νομιμότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η παρέμβαση του κ. Παπαμιμίκου εντάσσεται σε μια σειρά από κινήσεις που έχουν ξεκινήσει από την εκδήλωση στην Χαλκιδική που μίλησε για την ανάγκη διεύρυνσης της κεντροδεξιάς βάση συγκεκριμένων πολιτικών, συνεχίστηκε με ανάρτηση στο Facebook. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι ο Ανδρ. Παπαμιμίκος με τις συνεχείς παρεμβάσεις του επιδιώκει να ξεδιπλώσει τη στρατηγική της Ν.Δ για άνοιγμά της προς το μεταρρυθμισμό κέντρο.

By