Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βραβείο αριστείας Oracle για την Intrasoft Middle East

Τα Βραβεία Αριστείας Oracle ενθαρρύνουν την καινοτομία από τα μέλη του δικτύου συνεργατών της Oracle

0701intrasoft

Με το Βραβείο Αριστείας Oracle (Oracle Excellence Award) ως Εξειδικευμένος Συνεργάτης της χρονιάς 2014 (Specialized Partner of the Year) για τις γεωγραφικές περιοχές Ανατολικής Μεσογείου, Μέσης Ανατολής, Αιγύπτου και Βόρειας Αφρικής στην κατηγορία Εφαρμογές (Applications), διακρίθηκε η Intrasoft Middle East, μέλος του Ομίλου Intrasoft International.

Να σημειωθεί πως η Intrasoft International είναι Platinum μέλος του δικτύου συνεργατών της Oracle (Oracle PartnerNetwork).

Τα Βραβεία Αριστείας Oracle ενθαρρύνουν την καινοτομία από τα μέλη του δικτύου συνεργατών της Oracle, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα και την τεχνολογία της Oracle για τη δημιουργία πρόσθετης αξίας για τους πελάτες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το βραβείο αντικατοπτρίζει την επιτυχία της Intrasoft Middle East στην υιοθέτηση εξειδικευμένης προσέγγισης OPN, η οποία έχει ως στόχο την αναγνώριση στον χώρο αυτό, ακολουθώντας μία επίσημη διαδικασία για να μπορέσει να αναγνωριστεί μία εταιρεία ως εξειδικευμένος συνεργάτης σε βασικούς τομείς λύσεων της Oracle».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση σε αυτή την κατηγορία, αφού ξεχωρίσαμε ανάμεσα στα μέλη του δικτύου συνεργατών της Oracle. Το βραβείο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία μας, καθώς ενισχύει τη φήμη μας εντός της κοινότητας της Oracle, ενώ είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής δέσμευσης της Intrasoft Middle East για την προώθηση και την υλοποίηση εφαρμογών της Oracle», σχολίασε ο Tareq Abu Sharar, CEO της Intrasoft Middle East, παραλαμβάνοντας το βραβείο.

By