Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έμειναν στο «Χ» Ηρακλής-Αστέρας (1-1) και Κέρκυρα-ΑΕΚ (1-1)

Ο Ηρακλής έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον Αστέρα Τρίπολης και παρά το 1-1 στο Καυτανζόγλειο θα πάει στην Τρίπολη την Τετάρτη για να διεκδικήσει την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου. Ισοπαλία (1-1) και στο άλλο παιχνίδι, μεταξύ της Κέρκυρας και της ΑΕΚ.

thumbnailΑνοικτούς λογαριασμούς άφησαν Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης μετά από την ισοπαλία 1-1 στο Καυτανζόγλειο. Τέσσερα λεπτά από το πρώτο σφύριγμα στο β” μέρος ο Αστέρας άνοιξε το σκορ όταν ο Ρόλε εκτέλεσε κόρνερ, ο Χουάντερσον έκανε κακή έξοδο και ο Γκοϊάν με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 79′ ήρθε η ισοφάριση με τον Κυριακίδη.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (46′ Ρομάνο), Τσιλιανίδης (75′ Μπουκουβάλας), Αγγελούδης (46′ Τσιλιγκίρης), Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Ρόλε (84′ Έντερσον), Μούκαμ (75′ Γιαννιώτας), Νίκο Φερνάντεθ, Μπαράλες (90′ Πάρα).

Ισοπαλία και στην Κέρκυρα

Μετά από ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, αλλά με δυνατές μάχες και το ενδιαφέρον «ζωηρό» ως το τέλος του, η ΑΕΚ πήρε 1-1 στην Κέρκυρα, από την ομώνυμη ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι «Φαίακες» άνοιξαν το σκορ στο 59′ με τον Βενέτη, όμως τελευταία χαμογέλασε η Ενωση, καθώς στο 68′ ο Γιόχανσον (αν και πιθανόν να ήταν αυτογκόλ του Ταβάρες) ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε ως το φινάλε του ματς.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος (77′ Ναγιάρ), Καρντόζο, Ταβάρες (71′ Κόντος), Ρόχας (84′ Μαρκόφσκι), Καϊκούτ, Χαβίτο.
ΑΕΚ: Aνέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (66′ Γιόχανσον), Ανάκογλου, Πλατέλλας (80′ Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης, Μπρέσεβιτς (89′ Σοϊλέδης).

 

 

By