Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια από Ντέμη Νικολαίδη- «φωνές» της ΑΕΚ. Πρόβλημα Φουστέρ στον Ολυμπιακό

O Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έδωσε συγχαρητήρια στον Δέλλα και τους παίκτες.

αρχείο λήψης«Συγχαρητήρια στον προπονητή μας και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, για την συγκλονιστική εμφάνιση στο σημερινό ματς. Αυτό που κρατάω από την εμφάνιση σήμερα, είναι η νοοτροπία που έδειξε η ομάδα μας», έγραψε.

Για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αποβλήθηκε από τον πάγκο.

«Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους προπονητές μας. Να τους πούμε μπράβο γι’ αυτό που κατάφεραν σήμερα και να τους πούμε ακόμα ότι αυτό με τη διαιτησία δεν αντέχεται πια. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα», τόνισε στη μικτή ζώνη.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είχε και απώλειες εκτός από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Νταβίντ Φουστέρ χτύπησε ξανά στο χέρι που πρόσφατα είχε υποστεί κάταγμα και αποχώρησε με μπαντάζ από το Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν υπάρχει κάποια ζημιά, αν και ο γιατρός του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικός όσον αφορά στην αρχική εκτίμηση.

 

By