Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τελευταία αγωνιστική με το ενδιαφέρον στις μάχες για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ

Με 8 αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Μάχες για την σωτηρία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 34η αγωνιστικής. Έχουν ήδη αποχαιρετήσει την Σούπερ Λιγκ η Νίκη Βόλου, ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης και υπάρχει άλλη μία θέση που… οδηγεί στην Football League.thumbnailΣτα Χάνια ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πλατανιά. Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του τον τελικό Κυπέλλου καθώς είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Από την άλλη ο Πλατανιάς χρειάζεται έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα ματς που κρίνει πολλά. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να διασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους ξανθιώτες που έχουν το μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πανιώνιος διασταυρώνει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το τρίποντο για να κλειδώσουν την παραμονή στην κατηγορία ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν θέλει βαθμολογική απώλεια προκειμένου να μπει πρώτος στην κούρσα των play off.

Ο ήδη υποβιβασμένος Εργοτέλης υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι ωστόσο η ομάδα της Λιβαδειάς καίγεται για τη νίκη. Η τύχη τους βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους καθώς θέλουν έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει το τρίποντο και ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να τερματίσει δεύτερη στην κανονική διάρκεια.

Στην Μυτιλήνη η Καλλονή κοντράρεται με τον Ατρόμητο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο ενδίαφερον ενώ το ίδιο συμβαίνει και στον αγώνα του Παναιτωλίκού με την Βέροια.

Αδιάφορη είναι και η Κέρκυρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off και θέλει να αποχαιρετήσει την κανονική διάρκεια με νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (19:00):

Καλλονή-Ατρόμητος: NOVASPORTS 4
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα: Novasports 24 HD
Εργοτέλης-Λεβαδειακός: NOVASPORTS extra 2
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: NOVASPORTS 2
Παναιτωλικός-Βέροια: NOVASPORTS extra 1
Πανθρακικός-Ξάνθη: NOVASPORTS 7
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: NOVASPORTS 6
Πλατανιάς-Ολυμπιακός: NOVASPORTS 3

By