Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

kairos-zesti-kausonas-sintagma

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα κεντρικά και βόρεια ορεινά υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ σρα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και αποευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας.