Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και μίλησε για την καχυποψία των Ευρωπαίων για το αν η Ελλάδα θα προλάβει να ολοκληρώσει την δεύτερη αξιολόγηση μέσα στα πλαίσια των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν δοθεί.
Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Λιαργκόβας είπε: «μας περιμένουν στη γωνία για το κατά πόσο θα υλοποιήσουμε δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα».
Επίσης ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, τόνισε ότι η στάση των Ευρωπαίων απέναντι στην Ελλάδα θα είναι ακόμη πιο σκληρή αν καθυστερήσουμε την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.
Τέλος, χαρακτήρισε πολύ αισιόδοξο τον στόχο του προϋπολογισμού ο οποίος προβλέπει για το 2017 ποσοστό ανάπτυξης 2,7%.