Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο «Λατίνος Εραστής» Πολύδωρας βρήκε συμπαράσταση από τον «Κομμουνιστή» Κατρούγκαλο

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος που συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο τώρα υπερασπίζεται και τον Βύρων Πολύδωρα.

Ο «κομμουνιστής» της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου που στέλνει επιστολές σε όποιον του κόβει την σύνταξη, ανέλαβε πριν λίγο χρέη υπερασπιστή της επιλογής ενός ακόμα ανθρώπου από την κυβέρνηση Καραμανλή.

Ενός ανθρώπου, που όταν κάηκε η μισή Ελλάδα, εκείνος έκρινε ως υπεύθυνο για αυτή την καταστροφή τον «στρατηγό άνεμο».

Ενός ανθρώπου, που κάποτε με τις δηλώσεις του χάιδεψε την Χρυσή Αυγή, καθώς όπως είχε πει το κόμμα αυτό δεν αποτελεί απειλή για την δημοκρατία.

Ενός ανθρώπου, που μέσα στη κρίση ανέλαβε πρόεδρος της Βουλής για μία ημέρα και τυχαία εκείνη την ημέρα διόρισε την κόρη του σε οργανική θέση.

Θυμίζουμε πως παλιότερα, όταν βρίσκονταν στο υπουργείο Δημόσιας τάξης είχε αποσπάσει στο γραφείο του και τις δύο κόρες του. Σε συνέντευξη του μάλιστα στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» είχε υπερασπιστεί την απόφασή του να προσλάβει και τις δύο κόρες του στο υπουργείο και είχε αρνηθεί ότι πρόκειται περί ευνοιοκρατίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου και μάλιστα η αμοιβή τους είναι, εν παρενθέσει, ένας μισθός και για τις δύο. Όχι δύο, αλλά ένας ταπεινός μισθός«.

Αυτόν τον άνθρωπο που έζησε σχεδόν όλη την μεταπολίτευση ως βουλευτής και που τον συνοδεύει εδώ και χρόνια το παρατσούκλι του «λατίνου εραστή». Ένα παρατσούκλι που του είχε επιδώσει η τραγουδίστρια Μαντώ, διάλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προκειμένου να ηγηθεί του νέου Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, «εκφράζοντας» με αυτή της την επιλογή το νέο και άφθαρτο και εξοστρακίζοντας παράλληλα το παλιό, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί πως θα κάνει ο «φερέγγυος» Αλέξης Τσίπρας.

Αυτόν τον άνθρωπο υπερασπίστηκε στο twitter πριν από λίγο ο Γ. Κατρούγκαλος που με διαδοχικά τιτιβίσματα του επιτέθηκε σε Άδωνι και Μουρούτη

Στην αρχή  «ανέφερε» στον Γ. Μουρούτη πως λέει ψέματα και πως διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία γιατί καταψήφισε μνημονιακό νόμο.

Ενώ στη συνέχεια σημείωσε και στον Άδωνι Γεωργιάδη πως

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)