Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2026

Ρουκέτα Κατσίκη (ΑΝ.ΕΛ): Η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης NORTH 98, τόνισε ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος.

Ο Κώστας Κατσίκης, είπε: «Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε πληρωμή τόκων και χρεολύσιων , θα εξαρτηθούν συνεπώς αν στον χρόνο είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση , τότε μονόδρομος είναι η λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με ότι μας έχει απομείνει, μόνοι μας θα πρέπει να δούμε με την οικονομική μας κατάσταση».

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, συνέχισε: «άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By