Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση πριν την Εφές

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το 1-0 επί της Αναντολού Εφές. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να δίνουν το «παρών» στην προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την έναρξη των playoffs της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Τετάρτη (19/4, 21:00) να αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση έδωσαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι έχοντας εκτός τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος αναμένεται να χάσει ολόκληρη την προημιτελική σειρά κόντρα στην Εφές λόγω του τραυματισμού του. Η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση, αλλά το ζητούμενο είναι να επιστρέψει όντας 100% υγιής. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και είναι πανέτοιμοι για το 1-0 στην σειρά, έχοντας σκοπό να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα έδρας τους.

Στόχος του Ολυμπιακού να ματσάρει την αθλητικότητα της Αναντολού Εφές, να σταματήσει τον γρήγορο τρόπο που κινείται στο ανοιχτό γήπεδο και να κάνει το παιχνίδι του, βγάζοντας σκληράδα στην άμυνα, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμένουν από τους Πάτρικ Γιανγκ και Ιωάννη Παπαπέτρου να δώσουν το κάτι παραπάνω, με τον πρώτο για να κοντράρει την αθλητική φροντ-λάιν των Τούρκων και τον δεύτερο για να καλύψει την απουσία του Ματ Λοτζέσκι στην θέση «3».

By