Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

Εν αναμονή των εξωαγωνιστικών εκκρεμοτήτων, ο Παναθηναϊκός εντός γηπέδου επικράτησε και του Πανιωνίου (1-0 με Λουντ) κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μια και καλή απομάκρυνε τον… εφιάλτη της 4ης θέσης!  

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός με το συνηθισμένο του 4-4-2, το οποίο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσίαζε παραλλαγές. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρισκόταν στην εστία με τους Μολέδο και Κουτρουμπή στα στόπερ, δεξιά ήταν ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ.

Στα χαφ, οι Ζέκα και Κουρμπέλης, δεξιά ο Χατζηγιοβάνης, αριστερά ο Λουντ και μπροστά οι Λέτο – Κλωναρίδης. Αρκετές φορές ο Λουντ έκανε κινήσεις πολύ πιο κεντρική, με αποτέλεσμα πότε το σύστημα να γίνεται 4-2-3-1 και πότε 4-2-2-2…

Ο Πανιώνιος είχε τον Γιαννιώτη κάτω απ” τα δοκάρια και τους Τασουλή, Οικονόμου, Ρισβάνη και Βλάχο στην τετράδα της άμυνας από αριστερά στα δεξιά.

Οι χαφ ήταν οι Κόρμπος και Σιώπης, δεξιά ο Μασούντ, αριστερά ο Μασούρας και στην επίθεση οι Γεσίλ και Μπεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λέτο (85′ Πίσπας), Μαρινάκης, Κλωναρίδης (73′ Ρέις), Λουντ, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μολέδο, Χατζηγιοβάνης (68′ Βιγιαφάνιες)

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής (79′ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Κόρμπος, Μασούρας (71′ Σαββίδης), Σιώπης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Γεσίλ (46′ Λάμπρου), Μασούντ

By