Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ασύλληπτο ματς στη Νέα Σμύρνη, 4-3 ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο

Απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να προηγείται στο 3′, να ισοφαρίζει μέσα σε ένα λεπτό σε 3-3 στο 84′ και τον Φορτούνη να χαρίζει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο 87′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Από την εκτός έδρας ήττα στη Λαμία ερχόταν ο Πανιώνιος, από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Ολυμπιακός, επομένως και οι δύο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Χωρίς τους Αστρά, Γκιοατά, Γλυνό και Σαββίδη αλλά με τους Μπαντή, Οικονόμου, Ταποκό και Ντουρμισάι ξανά στη διάθεση του, ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε με ευχαρίστηση και τον Παναγιώτη Κόρμπο να ξεπερνά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στη διακοπή και να δηλώνει «μάχιμος» για ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταποκό, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας και Γεσίλ, ήταν οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Για τους Πειραιώτες, ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν κατάφερε να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και εντέλει έμεινε εκτός πλάνων του Τάκη Λεμονή.

Οι ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών φρέναραν τον Νιγηριανό φορ και παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε, δεν πρόλαβε το παιχνίδι.

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής και τους Μοχάμεντ Μπεν, Γιάγκος Βούκοβιτς, Σάσα Ζντιέλαρ, Χρβόγιε Μίλιτς, Γκιγιόμ Ζιλέ, Αντρέ Μαρτίνς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπιέρν Ένχελς. Αντίθετα στην 20άδα συμπεριλήφθηκε ξανά ο Στέφανος Καπίνο.

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, ήταν η 20άδα που επέλεξε ο Λεμονής για τη Νέα Σμύρνη. Εκτός 18άδας έμειναν τελικά οι Χουτεσιώτης και Ανδρούτσος.

By