Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Καλά, ο Αλέξης έδωσε συνέντευξη στον… «διαπλεκόμενο» Μπόμπολα;»

Ειρωνικά «τιτιβίσματα» του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου κατά Αλέξη Τσίπρα.

kostantiΜε άκρως ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τη συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα το Έθνος.

Μια μέρα μετά την φράση «τόσο κλάμα δεν είστε κόμμα, ο Στέλιος Καζαντζίδης είστε» που απηύθυνε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Αρκαδίας, επιτέθηκε κατά του ίδιου του κ. Τσίπρα μέσω twitter.

«Ο κ. Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στο “Εθνος, δεν το έχει ο «διαπλεκόμενος μεγάλο εργολάβος» που είχε καταγγείλει ο ίδιος; Έχω χάσει κάτι;;;;;;» έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

 

 

Στη συνέχεια, στον ίδιο ειρωνικό καμβά, σχολίασε και την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για ΜΜΕ με τίτλο «Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει τη διαπλοκή ΜΜΕ και κέντρων εξουσίας: ανοιχτή εκδήλωση τη Δευτέρα 27/5». «Αύριο όλοι στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με θεμα πως θα σπάσει την διαπλοκή στα ΜΜΕ! Γεια σου Αλέξη Μελλισανιδη !!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειπλέον ευχήθηκε επίσης στάζοντας ειρωνεία: «Άντε και από Δευτέρα και στον Πρετεντέρη» καθώς είναι γνωστές οι καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ κατά του γνωστού δημοσιογράφου.

Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε καταγγείλει τον ιδιοκτήτη του Έθνους και μέτοχο του Mega ότι ήταν από τα πρόσωπα στη λίστα Λαγκάρντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στο «’Εθνος της Κυριακής» έκανε λόγο για μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς.

 

By