Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Atalanta Golden Yachts: Συμφωνία με την FAI Air Ambulance Jets για πολυτελείς διακοπές με υγειονομική ασφάλεια

Μία από τις κορυφαίες διεθνώς εταιρείες ναύλωσης ιστιοπλοϊκών σκαφών και υπερ πολυτελών Mega yachts η ελληνικών συμφερόντων Atalanta Golden Yachts ήρθε σε συμφωνία με κορυφαία ιδιωτική εταιρεία ναυλωμένων αεροσκαφών στην Ευρώπη FAI rent-a-jet AG προκειμένου να παρέχει σε πελάτες και πληρώματα ένα ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον για την μετάβασή τους στο σκάφος και την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη.

Η διοίκηση της εταιρείας εξηγώντας την λογική που την οδήγησε στην υπογραφή αυτής της συμφωνίας επισημαίνει:

«Η Atalanta Golden Yachts είναι αφιερωμένο στην επέκταση των υπηρεσιών που σχετίζονται με την υγεία καθώς προκύπτει η ανάγκη, συμμετέχοντας σε ενημερωμένες πρακτικές που τηρούνται άψογα ανά πάσα στιγμή. Αυτή η νέα συνεργασία είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο διατηρούμε την ύψιστη προτεραιότητά μας: την ασφάλεια των πελατών, των πληρωμάτων και των συνεργατών μας» και προσθέτει:

«Αποφύγετε την πιθανή έκθεση αποφεύγοντας τους πολυσύχναστους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και τις πολυσύχναστες πτήσεις. Η πτήση με ιδιωτικό τζετ θα διευκολύνει την κοινωνική απόσταση ενώ θα περιορίσει τον χρόνο ταξιδιού στο ελάχιστο, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια. Όπως πάντα, η Atalanta Golden Yachts λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλίσει και να διατηρήσει την ευημερία των πελατών και να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία σε όλη τη διάρκεια».

Υπό το πρίσμα αυτό, υπογράφηκε μνημόνιο συμφωνίας με την FAI rent-a-jet AG πριν από το άνοιγμα της ελληνικής αγοράς ναύλων για διεθνείς πελάτες, για την παροχή υπηρεσιών VIP jet charter.

Ο διεθνής ιδιωτικός αερομεταφορέας ναυλωμένων αεροσκαφών, ο οποίος έχει επίσης συνάψει συνεργασία με τη McLaren Racing φέτος, προσφέρει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιβιβαστούν από τον τερματικό σταθμό του ιδιωτικού αεροδρομίου που βρίσκεται πλησιέστερα στο σημείο καταγωγής τους και να προσγειωθούν απευθείας στο προτιμώμενο λιμάνι επιβίβασης, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα ή στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η FAI rent-a-jet AG εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο στόλο της Γερμανίας Bombardier Aircraft, ο οποίος χρησιμοποίησε περισσότερες από 14.000 ώρες αέρα το 2019, με έδρα στο διεθνές αεροδρόμιο Albrecht Duerer της Νυρεμβέργης.

Ο στόλος εντατικής θεραπείας της FAI Air Ambulance Jets λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, οπότε οι ασθενείς που χρειάζονται εκκένωση ή επαναπατρισμός μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία και μεταφορά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με ιατρική περίθαλψη δίπλα-στο-κρεβάτι που προσφέρει η FAI Air Ambulance στο χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιπλέον, η FAI προμήθευσε την τελευταία έκδοση της φορητής μονάδας ιατρικής απομόνωσης PMIU solid-shell EpiShuttle, που κατασκευάστηκε στη Νορβηγία από την EpiGuard AS, καθώς και αξεσουάρ, όλα τα οποία είναι έτοιμα για ανάπτυξη.

Η Atalanta Golden Yachts, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από ναύλωση και μεσιτεία έως διαχείριση σκαφών, νεόδμητες κατασκευές και ασφάλιση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By