Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Συμφώνησε με Χαντεργκιονάι ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με Κοσοβάρο δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ της αγγλικής Χάντερσφιλντ, Φλορέντ Χαντεργκιονάι.

Οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνάς τους κι όπως όλα δείχνουν, ένας από τους πιθανότερους υποψηφίους είναι ο 26χρονος Κοσοβάρος, Φλορέντ Χαντεργκιονάι που ανήκει στην αγγλική Χάντερσφιλντ και στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην τουρκική Κασίμπασα.

«Ο Φλορέντ Χαντεργκιονάι είναι έτοιμος για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του και διαπραγματεύεται τώρα με τη Χάντερσφιλντ το ποσό της μεταγραφής του», αναφέρει ο δημοσιογράφος Αρλίντ Σαντίκου στο twitter.

Ο Χαντεργκιονάι έχει 6 συμμετοχές στην Εθνική Κοσόβου. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ελβετία, φορώντας τη φανέλα των Τουν, Λουκέρνη και Γιουνγκ Μπόις. Από την τελευταία πήρε μεταγραφή στη γερμανική Ίνγκολσταντ το 2016, ενώ η Χάντερσφιλντ τον απέκτησε από τους Γερμανούς το καλοκαίρι του 2018 έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο λήγει τον Ιούνιο του 2021, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται περί τα 3,5 εκατ. ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By