Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σταυρίδης: Δε θα γίνω μοναχός (βίντεο)

 Μία ημέρα μετά την αποπομπή του από τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, ο Στέλιος Σταυρίδης δηλώνει πως δεν υπήρχε τίποτε μεμπτό στο ταξίδι του με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

«Δεν είμαι μοναχός για να κρύβομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Σταυρίδης, τονίζοντας ότι η δράση του είναι διαφανής και ότι επειδή υπήρξε πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας έχει εγκάρδιες σχέσεις με πολλούς επιχειρηματίες.

Ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ εξέφρασε τη λύπη του που έφερε σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, επέμενε όμως στην επιλογή του να ταξιδέψει με το liar jet του αγοραστή του 33% του αποκρατικοποιηθέντος ΟΠΑΠ.  «Καθόλου δεν μετάνιωσα, κάθε άλλο μάλιστα, ό,τι κάνω είναι με απόλυτη διαφάνεια και έχει μια πρακτικότητα. Ήταν επιλογή μου, όχι ελαφρότητα, να δεχθώ τη μεταφορά με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη» επισήμανε.

Ο κ.Σταυρίδης μάλιστα ανέφερε ότι ο κ.Μελισσανίδης είχε «πολύ εχθρική στάση» κατά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την εξαγορά του ΟΠΑΠ και ότι απλώς «προσφέρθηκε ο άνθρωπος να εξυπηρετήσει μετά τις υπογραφές που ήταν τελετουργική διαδικασία». Ανέφερε επίσης ότι η εξαγορά του Οργανισμού είχε ολοκληρωθεί ήδη από τον Απρίλιο και συνεπώς δεν ήταν ο ίδιος ο βασικός διαπραγματευτής. Επαίνεσε τη διαφάνεια της σύμβασης και τόνισε: «Δεν είχα κανένα απολύτως λόγο να κρυφτώ από το δάχτυλό μου με τον κ. Μελισσανίδη που επί τρεις μήνες ανταλλάσσαμε εξώδικα». 

Παραδέχθηκε πάντως ότι δημιουργούνται ερωτηματικά στην κοινή γνώμη, αλλά επέμενε ότι δεν θα ντρέπεται να συνομιλεί με οποιονδήποτε επιχειρηματία, διότι όπως υποστήριξε άλλο το φαίνεσθαι και άλλο η ουσία.

«Το τελευταίο πράγμα που μπορούν να πουν για μένα είναι ότι χρηματίστηκα. Είναι αστείο» σχολίασε, τονίζοντας ότι άφησε τη δουλειά του για να παίρνει 35.000 ευρώ το χρόνο, στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή 2.900 ευρώ το μήνα.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει στο ιδιωτικό αεροσκάφος του κ.Μελισσανίδη διέρρευσε από δική του… γκάφα, καθώς αντί να τη στείλει στην επιχείρηση του στην Κεφαλλονιά, την ταχυδρόμησε ηλεκτρονικά κατά λάθος σε φιλικό τοπικό ΜΜΕ.

 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

null

(Visited 1 times, 1 visits today)
By