Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα μιλάνε για το παλικάρι τους

 Συγκλονίζουν οι γονείς του Παύλου Φύσσα, οι οποίοι σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους μιλούν για τον αδικοχαμένο γιο τους.

killahp

 Συγκλονίζουν οι γονείς του Παύλου Φύσσα, οι οποίοι σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους μιλούν για τον αδικοχαμένο γιο τους.

«Θα θέλαμε τα αγέννητα παιδιά της οικογένειας να μάθουν κάποτε ποιό ήταν το παλικάρι μας», λένε η Μάγδα και ο Τάκης Φύσσας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega, η οποία θα προβληθεί απόψε και της οποίας αποσπάσματα δημοσιεύουν σήμερα «Τα Νέα».

Οι τραγικοί γονείς περιγράφουν πως ο γιατρός στο νοσοκομείο τους είπε πως το παιδί τους το μαχαίρωσε επαγγελματίας. «Δεν είχε κανένα άλλο σημάδι στο σώμα του, πέρα από δυο πληγές στο στήθος, στο μέρος της καρδιάς» και περιγράφουν ποιος ήταν ο Παύλος:

«Τον τελευταίο χρόνο ήταν άνεργος, αλλά δεν είχε πάει να βγάλει ούτε βιβλιάριο ανεργίας, δεν ήθελε να μπει στο σύστημά τους. Τον χειμώνα μάζευε κουβέρτες για τους αστέγους. Δεν φοβόταν τη δουλειά. Μόλις τελείωσε το σχολείο και μέχρι να πάει φαντάρος, ήταν εργάτης στη Ζώνη στο Πέραμα. Ήταν Ολυμπιακάρα. Παθιαζόταν πολύ με το ποδόσφαιρο. Δεν είχε κόμμα. Το κόμμα του ήταν οι φίλοι του που έπαιζαν και αυτοί μουσική».

Σε άλλη συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha, η μητέρα του Παύλου Φύσσα διατύπωσε ερωτηματικά για τη στάση της Αστυνομίας τη μοιραία νύχτα.

«Φυσικά και μπορούσαν να αποτρέψουν ό,τι έγινε. Πιστεύω ότι θα βγουν στην επιφάνεια αν ήταν από φόβο ή από εντολές», λέει και προσθέτει: «Περιμένω να δω αν πράγματι ήταν παρέα αστυνομικών ή αν οι εντολές τους ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Δεν υπήρξε συμπλοκή. Δεν υπήρξε τίποτα. Ήταν δολοφονία. Δεν υπήρξε διάλογος μεταξύ των παιδιών και των δραστών. Έφευγαν από την καφετέρια για να έρθουν στα σπίτια τους. Ήταν εν ψυχρώ δολοφονία. Πιστεύω ότι ηθελημένα έμεινε ο Παύλος πίσω και έδιωξε τους φίλους του».

Μέσα στον πόνο της η Μάγδα Φύσσα νιώθει τουλάχιστον μία μικρή δικαίωση από τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, καθώς όπως λέει η δολοφονία του γιου της είχε ως αποτέλεσμα να ξετυλιχτεί το κουβάρι.

«Ο Παύλος είχε το σθένος ακόμη και την τελευταία στιγμή να δείξει τον δράστη. Θέλω η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους,αλλα δεν θα αλλάξει τίποτε εδώ μέσα», λέει. «Το ότι ήρθαν και πήραν τη ζωή μας μέσα από το σπίτι δεν κολλάει με τίποτα μέσα μου. Η άλλη πλευρά μου λέει ότι δεν μου φτάνουν όλα αυτά. Θέλω το παιδί μου», προσθέτει και καταλήγει: «Ο Παύλος ήθελε να περπατάει ελεύθερος . Δεν είχε λόγους να φοβάται. Δε κάναμε πολιτικές συζητήσεις στο σπίτι , απλά απορούσαμε πώς οι Χρυσαυγίτες γίνανε τόσοι πολλοί».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By