Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Α. Γιάμαλη: Από την Κουμουνδούρου στην Αυγή και μετά στην Μύκονο… [Φώτο-Βίντεο]

Από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αυγή και τώρα στη Μύκονο…

giamali-siriza

Η Αναστασία ή αλλιώς Νατάσα Γιάμαλη είναι ένα από τα πρόσωπα που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά τόσο σε δημοσιογραφικό επίπεδο, όσο και σε πολιτικό επιπέδο.

Η δημοσιογράφος της Αυγής, η οποία έχει ενταχθεί και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και αυτή από ότι φαίνεται στροφή, ακολουθώντας τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ στην αστικοποίηση του…

Κι αυτό το λέμε γιατί η αρχική της γνωριμία με το πλατύ κοινό, έγινε από τις εποχές των αγανακτισμένων. Τότε που οι πλατείες εξέθρεψαν τον άκρατο αντιμνημονιακό λόγο και εκείνη, όπως δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο, ήταν μαζί με μία ομάδα νεολαίων στα γραφεία του κόμματος και δούλευε στα social media, προκείμενου να υποστηρίξει την καμπάνια της πλατείας και να κεφαλαιοποιήσει το κόμμα της όλη αυτή την δυσαρέσκεια.

[video_embed][/video_embed]

Σήμερα, μετά από 18 μήνες ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το κορίτσι από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, ανακουφισμένη από την επανάσταση και την ευημερία του λαού, την συναντάμε στην αγωνιστική και μαρτυρική Μύκονο.

Η Νατάσα Γιάμαλη  αναδεικνύει τα «μαυρισμένα» κάλλη της,  απολαμβάνει τον κυκλαδίτικο ήλιο και κυκλοφορεί στα γραφικά κι αριστερά στενά της Μυκόνου, γνωστό τόπο εξορίας των αστών και των εφοπλιστών…

Έτσι κάνει εξάλλου «η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει«, όπως χαρακτηριστικά έγραφε και η λεζάντα με την οποία βρήκαμε την συγκεκριμένη φώτο, η οποία απαθανατίζει αυτές τις στιγμές χαλάρωσης στο Soymar αμέσως μετά την επανάσταση και την εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

natasa-giamali-mikonos

 

(Visited 1 times, 11 visits today)