Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

A Hidden Gallery

The Stadel Museum , Frankfurt Germany

stodel-museum-by-schneider-schumacher-art

Όταν το 2007 το αρχιτεκτονικό γραφείο Schneider + Schumacher κέρδισε τον διαγωνισμό σχεδιασμού για τα νέα κτίρια του μουσείου Stadel, στη Φρανκφούρτη, αποφάσισε να τα τοποθετήσει κάτω από τον κήπο. Η οροφή απέκτησε μία ελαφριά καμπυλότητα και γέμισε με 195 φώτα, που προσδίδουν έναν φουτουριστικό χαρακτήρα στο εσωτερικό. Στη εξωτερική πλευρά του θόλου έχει δημιουργηθεί ένας καταπράσινος κήπος, προσβάσιμος και για τους επισκέπτες.

stodel-museum-by-schneider-schumacher-exterior

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-exterior1

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-grass-exterior

 

stodelbby

 

ssd

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-interior-stair

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-kids

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-natural-light

 

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-night-exterior

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-stairs

 

 

stodel-museum-by-schneider-schumacher-stairs1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By