Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Α. Λοβέρδος: Ο Μιχάλης Κουρούτος να ζητήσει συγνώμη, ασχημονεί για πολλοστή φορά

Καταγγελία για τραμπούκικες μεθόδους και προπηλακισμούς  από τον Α. Λοβέρδο σε βάρος του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος κ. Μιχάλη Κουρούτου

loverdos

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά το ο οποίο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος κ. Μιχάλης Κουρούτος επισκέφθηκε και προπηλάκισε τον διευθυντή του γραφείου του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαραταξης κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, επειδή δεν συμφωνούσε με ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέμα σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά η καταγγελία του κ. Λοβέρδου

Ο κ.Μιχάλης Κουρουτός «επισκέφτηκε» το γραφείο του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.Δημητρη Κωνσταντοπουλου και προπηλάκισε, παρουσία του βουλευτή, τον διευθυντή του κ.Π.Βεντήρη, λόγω της διαφωνίας του με ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέμα σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας.

Δεν είναι η πρώτη αλλά η πολλοστή φορά που ο εν λόγω «συνδικαλιστής» ασχημονεί σε βάρος στελεχών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Καταδικάζουμε τη συγκεκριμένη ενέργειά του, τον διαχωρίζουμε από το σώμα των εκπαιδευτικών της δημόσιας εκπαίδευσης και δηλώνουμε κατηγορηματικά πως, αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, τότε θα διακόψουμε κάθε συζήτηση και επαφή με τον εν λόγω «κύριο».

(Visited 1 times, 1 visits today)