Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Aχτσιόγλου: Για τέταρτη φορά μετέθεσε την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων!

Παράδειγμα ασυνέπειας η υπουργός Εργασίας …δεσμεύθηκε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουν αποδοθεί οι συντάξεις – Η προηγούμενη «δέσμευση» της μιλούσε για τον Αύγουστο- Είχε αρχίσει να «δεσμεύεται» από τον Ιανουάριο του 2017 – Χιλιάδες συνταξιούχοι περιμένουν

Μία ακόμη παράταση έως το τέλος του χρόνου την εκκαθάριση των συντάξεων έδωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ.

Μόνο που πρόκειται για την τέταρτη παράταση, καθώς η υπουργός Εργασίας από τον Ιούνιο του 2017 έχει δώσει διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, μέσα από δηλώσεις της, τόσο τηλεοπτικά, όσο και σε συνεντεύξεις Τύπου.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα αποσπάσματα των δηλώσεών της και βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στις 3 Ιανουαρίου 2017 η κ.Αχτσιόγλου δεσμευόταν ότι μέχρι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς θα έχειγίνει εκκαθάριση των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.

Σε δήλωσή της τον Οκτώβριο του 2017, μετέθεσε την πλήρη εκκαθάριση των συντάξεων οπωσδήποτε έως τον Ιούνιο του 2018.

Τον περασμένο Μάρτιο, η υπουργός Εργασίας, έδωσε μία ακόμη αναβολή στην εκκαθάριση, του κύριου όγκου τον Αύγουστο του 2018.

Σε σημερινές δηλώσεις της κ.Αχτσιόγλου, ούτε αυτό κατέστη εφικτό, καθώς όπως δήλωσε «το στοίχημα του Αυγούστου θα πάει λίγους μήνες πιο κάτω, αλλά νομίζω ότι εντός του χρόνου θα επιτευχθεί», μεταθέτοντας, ξανά, την εκκαθάριση, αυτή τη φορά μέχρι το τέλος του χρόνου

(Visited 1 times, 1 visits today)
By