Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αδέλφια συνελήφθησαν για διάρρηξη με πλούσια λεία στην Άρτα

Ένα μικρό μέρος από την πλούσια λεία της διάρρηξης που είχε γίνει στο διάστημα από το περασμένο Σάββατο ως την Τρίτη στο σπίτι μιας 73χρονης στην κοινότητα Βλαχέρνα της Άρτας, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην κατοικία των δραστών, δυο Ελλήνων αδελφών που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι δυο νεαροί ηλικίας 31 και 28 χρόνων είχαν αρπάξει από το σπίτι της ηλικιωμένης ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες, κοσμήματα, ένα κινητό και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Όμως, στην κατοχή τους βρέθηκε μόνο έναν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων που αποδόθηκαν στην 73χρονη, ενώ οι δράστες δεν αποκάλυψαν τι απέγιναν τα υπόλοιπα κλοπιμαία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και αφέθηκαν ελεύθεροι.

*** Δυο καταστήματα διέρρηξε στη Ρόδο ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος άρπαξε χρήματα και διάφορα προϊόντα, ενώ παραβίασε και ένα σπίτι αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Οι τρείς διαρρήξεις, που έγιναν το περασμένο Σάββατο, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και εντοπίστηκε ο δράστης αλλά δεν συνελήφθη μιας και είχε περάσει το αυτόφωρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By