Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Αδερφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο ληστής της χρηματοποστολής στη Γεωπονική

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Αττικής αλλά ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική – Για ποινική υπόθεση μιλούν – για την ώρα – οι αστυνομικοί

Νέα διάσταση φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με τη ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής στη Γεωπονική με στόχο το κιβώτιο του ανεφοδιασμού του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στη σχολή.

Κι αυτό γιατί ο 25χρονος που έχει συλληφθεί είναι αδερφός ενός εκ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που έχει κακαδικαστεί για υπόθεση ληστείας.

Αν και την υπόθεση για την ώρα χειρίζεται το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, εντούτοις για όλες τις εξελίξεις ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία ότι στο χτύπημα το πρωί της Τετάρτης εμπλέκεται το αντάρτικό πόλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αυτός ο λόγος που οι αστυνομικοί μιλούν ακόμα για ποινική υπόθεση.

Η παρουσία, όμως, ενός συγγενή μέλους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει «άρωμα» αντάρτικού πόλεων στην υπόθεση.

Όσο για το δεύτερο ληστή παραμένει ακόμα ασύλληπτος καθώς παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών που έζωσαν τη Γεωπονική Σχολή έχει καταφέρει να διαφύγει ακόμα της σύλληψης χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν βρίσκεται ακόμα στα κτήρια της σχολής ή έχει φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By