Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Άδειασαν τα ATM της Βουλής

Ο Σκουρλέτης βιάστηκε να χαρεί για την μη ύπαρξη ουράς στο ATM για να πέσει από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε πως είναι άδειο

vouli sigkentrosi

Τα δύο ATM του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται εντός του κοινοβουλίου, λίγα βήματα από την είσοδο της Ολομέλειας έχουν αδειάσει από βουλευτές και υπαλλήλους που έσπευσαν να «σηκώσουν» τις καταθέσεις τους.

Μεταξύ των βουλευτών που σπεύδουν ακόμα και αυτή την στιγμή να κάνουν αναλήψεις χρημάτων αλλά φεύγουν απογοητευμένοι είναι και πολλοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παράδειγμα με τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη είναι χαρακτηριστικό. Ο υπουργός βλέποντας την μικρή προσέλευση μπροστά από τα μηχανήματα ανάληψης σχολίασε επικριτικά τον «πανικό» όπως είπε που έχουν σπείρει τα Μέσα Ενημέρωσης. «Υπουργέ δεν υπάρχει ουρά γιατί τα μηχανήματα δεν έχουν λεφτά» του απάντησε ένας υπάλληλος για να το διαπιστώσει και ο ίδιος ο κ. Σκουρλέτης λίγα λεπτά αργότερα. Με την ίδια απογοήτευση αποχώρησε και ο κ. Μάκης Μπαλαούρας και η κυρία Αθανασία Αναγνωστοπούλου.

Πάντως, για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση αρκεί να επισημανθεί ότι τα δύο ΑΤΜ «φουλάρουν» με χαρτονομίσματα το μεσημέρι της Παρασκευής με το κλείσιμο του υποκαταστήματος. Ωστόσο, εχθές Παρασκευή η Ολομέλεια δεν είχε εργασίες που σημαίνει ότι η κίνηση εντός του κοινοβουλίου ήταν περιορισμένη. Αμέσως μετά όμως το διάγγελμα του πρωθυπουργού, όλοι σχεδόν οι υπάλληλοι έσπευσαν να «σηκώσουν» χρηματικά ποσά εξαντλώντας το ημερήσιο όριο αναλήψεων. Το ίδιο συνέβη και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες έως ότου «στερεύσουν» τα δύο ΑΤΜ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By