Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Αδειάζει και εκθέτει το Μαξιμου τον Αθανασίου που ζήτησε συγνώμη από τον Σημίτη

Τόλμησε να πει την άποψη του για το ασφαλιστικό και έλουσε κρύος ιδρώτας τη κυβέρνηση, που μετά την αρχική αμηχανία, στη συνέχεια καταδίκασε τις δηλώσεις

FOSPHOTS
FOSPHOTS

Τον Νάσο Αθανασίου «άδειασε» η κυβέρνηση, μετά από τη δήλωσή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Κώστα Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση.

Κυβερνητικές πηγές, όταν ρωτήθηκαν για τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου, υπογράμμιζαν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα καθώς επί διακυβέρνησης Σημίτη κατεβλήθη προσπάθεια να περιοριστούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα σε συνθήκες ανάπτυξης, ενώ με τη σημερινή προσπάθεια της κυβέρνησης ο στόχος είναι να κατοχυρωθούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα σε συνθήκες ύφεσης.

Ακόμη, οι ίδιες πηγές, αφήνουν αιχμές και για την επιλογή να επενδυθούν στο χρηματιστήριο επί διακυβέρνησης Σημίτη τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Το θέμα είναι πάντως πως αυτές οι δηλώσεις περί δικαίωσης της επιλογής Σημίτη να προχωρήσει το 2001 στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, φέρνοντας το νόμο Γιαννίτση, προκάλεσαν ανησυχία και προβληματισμό στο Μαξίμου, σε σημείο που δεν ήξερε πως να χειριστεί τη κατάσταση

(Visited 1 times, 1 visits today)