Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Αδίστακτοι! Ετοιμάζουν νέο κορονο-πάρτι στη Θεσσαλονίκη για απόψε!

Παρά τα “καμπανάκια” των επιστημόνων, παρά τις πληροφορίες ότι μπορεί να πάει ακόμα και σε τοπικό lockdown η Θεσσαλονίκη λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού, κάποιοι φαίνεται ότι δε βάζουν μυαλό με τίποτα…

Σύμφωνα με το thesstoday, ανακοινώθηκε νέο πάρτι φοιτητών της Νομικής του ΑΠΘ σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκτός του campus του πανεπιστημίου, που αναμένεται να γίνει απόψε Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Μάλιστα στην αναφορά της εκδήλωσης, επισημαίνεται και η “επιτυχία” του αντίστοιχου πάρτι του Σαββάτου…

Σύμφωνα πάντα με το thesstoday, το σχετικό κάλεσμα αναφέρει μεταξύ άλλων “μετά την απήχηση που είχε το χθεσινό (δηλαδή του Σαββάτου) πάρτι, αποφασίσαμε το επόμενο να είναι πιο μικρό και ελεγχόμενο. Τετάρτη πάρτι νομικής σε secret spot από όλες τις σχολές ευπρόσδεκτοι, μέγιστος αριθμός 180 άτομα”.

Πάντως όπως φαίνεται, οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν ιδιαίτερα αυξημένες καθώς οι διοργανωτές έβγαλαν νέα ανακοίνωση με την οποίο ενημερώνουν ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και όσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στην είσοδο του χώρου όπου θα διεξαχθεί το πάρτι, σε περίπτωση που υπάρξουν ακυρώσεις.

Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr είναι σε ετοιμότητα gia να παρέμβουν σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης παρουσιαστεί συνωστισμός.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By