Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Άδωνις: Δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον Παππά, σήμερα άδειασε τον Βούτση

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στα λεγόμενα του Νίκου Παππά για τον νόμο, είπε ότι «ακόμα και αν δείξουμε εμπιστοσύνη στον Βούτση, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Παππά».

«Το θέμα του αριθμού των αδειών είναι το κορυφαίο ζήτημα που έθεσε η ΝΔ και δεν πάμε πίσω από αυτό», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Σήμερα ο κ. Παππάς άδειασε τον κ. Βούτση, ο οποίος στη συνδιάσκεψη των προέδρων δεσμεύτηκε ότι θα πάρει πίσω τον αριθμό τέσσερα. Ο Παππάς είπε σήμερα ότι επιμένει στον αριθμό 4 γιατί είναι ο πυρήνας του νόμου του», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν καταργηθεί ο αριθμός τέσσερα, ώστε να μη δημιουργείται η αναστάτωση και αν επιστρέψουν οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, αμέσως θα προτείνουμε τα πρόσωπα τα οποία θέλουμε», τόνισε.

«Αν όμως ισχύουν αυτά που είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, που είναι ευθέως αντίθετα με τα όσα είπε ο κ. Βούτσης, τότε η ΝΔ δεν μπορεί να συναινέσει. Αυτή είναι η ακριβής μας θέση εξαρχής, δεν θα παίξει ο κ. Παππάς με τη νοημοσύνη μας, με τη δημοκρατία και τους εργαζομένους», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)