Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Άδωνις: Έχουμε συγκροτήσει πρόταση για το ασφαλιστικό

Εμείς ως ΝΔ, είτε κερδίσει ο κ. Μεϊμαράκης είτε ο κ. Μητσοτάκης είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε συγκροτημένη και συγκεκριμένη πρόταση. Γιατί εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι είτε νέος αρχηγός είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η αξιωματική αντιπολίτευση θα παρουσιάσει συγκροτημένη και συγκεκριμένη πρόταση για το ασφαλιστικό.

Ερωτηθείς αν θα είναι διαφορετική η στάση της ΝΔ για το σχετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ανάλογα με το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος ή θα είναι ίδια, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, ο βουλευτής του κόμματος είπε:

«Εγω πιστεύω ότι και οι δύο υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι πολιτικοί άνδρες, αυτά που λένε τα εννοούν, έχουν πει και οι δύο ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης σε αυτό το σχέδιο, με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ανεβάζει τις ασφαλιστικές εισφορές».

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει κάποια άλλη πρόταση για το ζήτημα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην υπουργός απάντησε:

«Εμείς ως ΝΔ, είτε κερδίσει ο κ. Μεϊμαράκης είτε ο κ. Μητσοτάκης είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε συγκροτημένη και συγκεκριμένη πρόταση. Γιατί εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ».

(Visited 1 times, 1 visits today)