Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Αδωνις Γεωργιάδης: Πιστεύω ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογική

«Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό. Όχι για εμάς, αλλά για τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρέπει να μάθει τι κόστισε όλη αυτή η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση», δήλωσε ο’Αδωνις Γεωργιάδης, ενόψει της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ασφαλώς και κερδίζει πολιτικό χρόνο (σ.σ. η κυβέρνηση, με την πρόσφατη συμφωνία), γι” αυτό και ψήφισε τα μέτρα» και πως όμως «ο πολιτικός χρόνος που κερδίζει δεν είναι παρά ελάχιστοι μήνες». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως προσωπικά πιστεύει ότι το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά.

Παράλληλα τόνισε ότι «την τελευταία διετία, τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια ασφάλεια γιγαντώθηκαν», ενώ σημειώνει ότι «τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων είχαν αρχίσει να φθίνουν επί κυβερνήσεως Σαμαρά».

Στο ερώτημα εάν η ΝΔ, εφόσον υπάρξει «πολιτική αλλαγή», θα πρέπει να αναζητήσει συμμαχίες είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι, απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι «οι πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες συμμεριζόμαστε τις ίδιες απόψεις για το βασικό προσανατολισμό της χώρας, πρέπει πράγματι να έχουν ανοιχτές τις πόρτες για να μπορούν να βοηθήσουν, εάν και εφόσον το επιθυμούν. Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να έχει τα χέρια του λυμένα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By