Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Αδωνις Γεωργιάδης: Ψάχνω τρόπο για να μην πληρώνουν οι Νεοδημοκράτες την ΕΡΤ

Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να επιβάλει εμπάργκο στην ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης είπε πως θα προτείνει στη ΝΔ να αναζητηθούν τρόποι ώστε να μην πληρώνουν το τέλος υπέρ της δημόσιας τηλεόρασης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν μπορεί ένα κόμμα να πληρώνει ένα κανάλι «για να μας βρίζει».

«Την ΕΡΤ την πληρώνω και εγώ και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας» είπε, για να προσθέσει ότι θα εισηγηθεί τη μη πληρωμή της ειδικής εισφοράς υπέρ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. «Ψάχνω πώς οι Νεοδημοκράτες δεν θα πληρώνουν την ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε σφοδρή κριτική στους παρουσιαστές της συγκεκριμένης εκπομπής, αλλά μίλησε και γενικά για το πώς ελέγχει την ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι κομματικοί ινστρούκτορες. Δημοσιογράφος που δεν κάνει καμία κριτική στην κυβέρνηση, δεν είναι δημοσιογράφος, είναι λακές», είπε.

«Η ΕΡΤ που έφτιαξε ο κ. Παππάς είναι ένα κανάλι που προάγει τον πλουραλισμό;» διερωτήθηκε ειρωνικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παρών στο πάνελ του ΣΚΑΪ ήταν και ο Δημήτρης Στούμπος, διευθύνων σύμβουλος της «Αυγής», κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το σχόλιο του Σωτ. Καψώχα ήταν «άστοχο», αλλά υπενθύμισε το «μαύρο» που έριξε στην ΕΡΤ το 2013 η κυβέρνηση Σαμαρά. «Αν ήμουν στη θέση του συγκεκριμένου συναδέλφου θα έκανα ένα διορθωτικό σχόλιο» προσέθεσε ο κ. Στούμπος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By