Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Άδωνις: Η παραμονή Τσίπρα κάνει κακό στη χώρα

Μακάρι να γίνουν σήμερα εκλογές, μακάρι να είχαν γίνει από χτες. Η παραμονή του Α. Τσίπρα, είναι επιζήμια για τη χώρα

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

«Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Εκτίμησε δε, μιλώντας στον Βήμα fm, ότι όσα συνέβησαν στην συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, έκαναν «μεγάλη ζημιά» στην κυβέρνηση.

«Νομίζω ότι τους γύρισε πολύ μπούμερανγκ, η αναλγησία, των κυβερνώντων μπροστά στην ανεργία των ανθρώπων» σημείωσε και εξήγησε: «Η εικόνα της κ. Τσικρίκα, ο Τσίπρας, ο οποίος πάντα ήταν το καλό παιδί και το χαμογελαστό, το οποίο έχασε τη ψυχραιμία του και της είπε περίπου «βγάλε το σκασμό» και κυρίως η συνέχεια του θέματος, όπου έβαλαν τον Πολάκη να της ορμήξει, αυτό νομίζω ότι του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης» είπε με έμφαση.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι »ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβε, ότι το να λέει ότι θα μοιράσει 246 εκατ. είναι ψέμα» όπως και ότι δεν βγήκε στην κυβέρνηση επικοινωνιακά «διότι βγήκε η Κομισιόν αμέσως και είπε ότι αυτά δεν μπορείτε να τα ακουμπήσετε γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι δεν βλέπει εκλογές αν και το ευχήθηκε. «Προσωπικά δεν βλέπω εκλογές. Μακάρι να γίνουν σήμερα εκλογές, μακάρι να είχαν γίνει από χτες. Η παραμονή του Α. Τσίπρα, είναι επιζήμια για τη χώρα» τόνισε.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακόμη και στο Ελληνικό, δεν κάνει τίποτα. «Υπογράφουν το προσύμφωνο τον Ιούνιο, ανακοινώνουν ότι θα έχει περάσει στη Βουλή, μέχρι μέσα Ιουλίου, έχουμε φτάσει μέσα Σεπτεμβρίου, και ακόμα δεν έχει έρθει στη Βουλή. Όσο αργεί, δεν ξεκινάνε της Λάμδα, την επένδυση» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός, είναι αυτό που λέμε νοικοκύρης. Όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, θα σας καταπλήξει» και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι αν είναι να πάρεις την εξουσία με παραμύθια και μετά σε κυνηγάνε από πίσω και σου λένε, αυτά μας είπες και δεν τα έκανες, βλάπτεις και τον εαυτό σου και τη Δημοκρατία».

Αναφέρθηκε δε και στην κυβέρνηση Σαμαρά την οποία χαρακτήρισε την καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης. «Όταν ο Σαμαράς, ο κακομοίρης, δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ένα μπράβο δεν άκουσε στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν μακράν η καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης».

Ως προς τις δημοσκοπήσεις, παρατήρησε: «Ήμασταν το Σεπτέμβριο του 15’, μείον 7 μονάδες στις εκλογές και είμαστε τώρα, συν 6, δηλαδή, έχουμε σε ένα χρόνο 14 μονάδες διαφορά» και διερωτήθηκε: «Θυμάσαι καμία άλλη φορά, που σε έναν χρόνο, να έχεις 14 μονάδες διαφορά δημοσκοπική μεταβολή;».

(Visited 1 times, 1 visits today)