Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Άδωνις και Ευγενία κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη

Μήνυση στον Παύλο Πολάκη κατέθεσαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, μετά την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τη σύζυγό του από το βήμα της Βουλής

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναρωτιέται μάλιστα αν μετά τη μήνυση ο υφυπουργός Υγείας θα άρει την ασυλία του ώστε να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

«Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, αναρτώντας και φωτογραφίες από τη μηνυτήρια αναφορά.

 

Θυμίζουμε πως  Παύλος Πολάκης είχε κάνει προσωπική επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού, του είπε «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια».

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια», φώναζε, προσθέτοντας ότι «τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα. Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης».

«Επιασε στο στόμα του αυτό το υποκείμενο το όνομα της γυναίκας μου. Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας», τόνισε.

(Visited 1 times, 1 visits today)