Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Άδωνις: Να γίνουν γρήγορα οι εκλογές – Η ευθύνη είναι του Παπαμιμίκου

Να πάρει επιτέλους ο κύριος Μεϊμαράκης μια πρωτοβουλία και να συγκαλέσει ακόμα και αύριο το πρωί την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS
Panayiotis Tzamaros © FOSPHOTOS

Εκλογές όσο γίνεται γρηγορότερα, ζήτησε το βράδυ της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης, που υποστήριξε πως είναι ανάγκη, εν όψει των προκλήσεων που πρόκειται να αντιμετωπίσει η χώρα το προσεχές διάστημα, η Νέα Δημοκρατία να ανασυγκροτηθεί και να αντιπολιτευθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κύριος Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega, τόνισε πως δεν πιστεύει ότι υπήρξε δόλος για το φιάσκο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, αλλά «αστοχία», ενώ ζήτησε επιτακτικά την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος «ει δυνατόν και αύριο το πρωί». Στο σημείο αυτό, έστρεψε τα βέλη του κατά του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο κάλεσε, όπως είπε, «να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία» και να συγκαλέσει τα όργανα. Δεν ζητώ την παραίτηση του κυρίου Μεϊμαράκη γιατί βάσει καταστατικού την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η ΚΕΦΕ, δήλωσε, όμως καταλόγισε στον πρόεδρο του κόμματος το γεγονός πως δεν φρόντισε να προστατεύσει την παράταξη από το φιάσκο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τέλος εξήγησε πως ο ίδιος από το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ζητήσει να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών: «Χθες το μεσημέρι, έβλεπα πως αναβαλλόταν συνεχώς η τελική πρόβα, διάβασα και την ανάρτηση του μέλους της ΚΕΦΕ Αλέκου Κόκκαλη και είπα στον εκπρόσωπό μου να συζητηθεί το ενδεχόμενο αναβολής. Αργότερα όμως, ο κύριος Παπαμιμίκος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει βρεθεί τεχνική λύση και ότι μου εγγυάται προσωπικά ότι θα γίνει η διαδικασία».

(Visited 1 times, 1 visits today)