Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Άδωνις: Ο ανασχηματισμός-ανακύκλωση, έγινε για να βολέψει ο Τσίπρας τους δικούς του

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη Τύπου στην Κέρκυρα, σήμερα, δήλωσε: «Ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του».

Παράλληλα, επισήμανε ότι πρόκειται για «ανακύκλωση των ίδιων προσώπων».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρόσθεσε: «αυξήθηκαν οι αρμοδιότητες των λειτουργιών των υπουργών και των αναπληρωτών υπουργών, ακριβώς για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του και να μπορέσει να διαχειριστεί τον όποιο πολιτικό χρόνο τού απομένει με τις μικρότερες δυνατές εσωκομματικές εντάσεις».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι το νέο υπουργικό σχήμα δεν είναι λειτουργικό και συμπλήρωσε ότι «δεν αναμένεται να μπορέσει κάνει τίποτε ουσιαστικό για την ελληνική οικονομία».

Μιλώντας για το αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές, υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε μια στιβαρή ηγεσία και σήμερα στιβαρή ηγεσία δεν έχουμε, γι” αυτό ζητάμε εκλογές, όχι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στην εξουσία».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε: «η παραμονή της παρούσας κυβέρνησης στην εξουσία, βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By