Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Άδωνις: Ο Λεβέντης θέλει υπουργείο για αυτό φλερτάρει με το ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βασίλης Λεβέντης δυσκολεύεται να πάει μόνος του να συνεργαστεί γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει αυτό που κέρδισε. Γι” αυτό θέλει να εμπλέξει τη ΝΔ, για να μην καταστραφεί

bouli-adonis-georgiadis

Το φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – Λεβέντη είναι δεδομένο, υποστήριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων θέλει να γίνει υπουργός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Ειναι προφανές το ειδύλλιο, έκανε τον συνήγορο υπερασπίσεως του Φλαμπουράρη, είναι προφανές το ειδύλλιο, είναι πιο έντονο απ’ ό,τι νομίζουμε… Δυσκολεύεται να πάει μόνος του να συνεργαστεί γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει αυτό που κέρδισε. Γι” αυτό θέλει να εμπλέξει τη ΝΔ, για να μην καταστραφεί» δήλωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ δεν θα του κάνει τη χάρη, ας κάτσει να λιβανίζει από το πρωί ως το βράδυ τον ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτό θα σήμαινε αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή» προειδοποίησε μάλιστα. «Οι τεχνοκράτες, με εξαίρεση τον Στουρνάρα, δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά» σημείωσε ακόμη για την πρόταση Λεβέντη για κυβέρνηση τεχνοκρατών. «Θεωρώ παντελώς απαράδεκτο πρόεδρος κόμματος να εμπλέκεται στην εκλογική διαδικασία ετέρου κόμματος… Να γραφτεί μέλος στη ΝΔ, αν θέλει να έχει λόγο στα εσωκομματικά της ο κ. Λεβέντης» τόνισε ο βουλευτής για την προτίμηση Λεβέντη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

(Visited 1 times, 1 visits today)