Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι εντελώς ανίκανος, επικίνδυνος και πρέπει να φύγει

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

«Με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν…», τόνισε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μια ημέρα μετά το σπάσιμο της δόσης από τους εταίρους, αλλά και της συζήτησης στη Βουλή για τον διαπλοκή.

«O Kυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς να κάνουμε ξανά την Ελλάδα μεγάλη, αλλά όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός», εξήγησε για την σκληρή στάση του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Μητσοτάκης στην δευτερολογία του «σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξέρανε που να κρυφτούν». «Είναι κύριος ο Μητσοτάκης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα» πρόσθεσε.

«Δεν χρειάζεται τέτοια πόλωση η Ελλάδα, αλλά για να υπάρξει συνεννόηση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές, και κυρίως η κυβέρνηση», ανέφερε.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του εκ νέου διωκόμενο από τη διαπλοκή», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης. σημείωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)