Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Άδωνις σε Μουζάλα: Αν ο Βουδούρης λέει ψέματα για τα 180.000.000 ευρώ τότε γιατί ήταν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ; – [Βίντεο]

adonis nd geordiadis boyli vouli

«Εάν ο κ. Βουδούρης αυτά που είπε είναι αληθή τότε οφείλετε να απαντήσετε τι έχει συμβεί με αυτά τα 180 εκατομμύρια εάν αυτά που είπε είναι ψευδή και είναι συκοφάντης τι δουλειά είχε στο συνέδριο σας;» ρώτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα από το βήμα της Βουλής.

«Εγώ άντε να δεχτώ ότι ο κ. Βουδούρης είναι ένας συκοφάντης. Το έως χθες δεξί σας χέρι σας κατηγορεί ότι δεν ξέρετε, ότι έχετε χάσει τον έλεγχο, ότι χάνετε 180 εκατ. να μην σας ρωτήσει η αντιπολίτευση; Μην που πείτε ότι είναι συκοφαντίες του κ. Βουδούρη, γιατί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μια χαρά τον είδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

«Πρώτος- πρώτος ήταν στις καρέκλες και παρακολουθούσε το συνέδριο. Έχετε στο συνέδριο σας συκοφάντες οι οποίοι λένε ότι έχετε χάσει 180 εκατ. ή φταίει πάλι η ΝΔ που σας ρωτάει;» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

(Visited 1 times, 1 visits today)