Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Άδωνις: Στο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα πάντα για να κρατήσουν τη καρέκλα τους

«Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΚΑΙ

adonis

Την εκτίμηση πως σε περίπτωση συμφωνίας Αθήνας-θεσμών, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα, έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα», είπε στον ΣΚΑΙ.

«Έχουν πει τόσα πολλά παραμύθια, και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση (της οικονομίας)», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Παράλληλα, υποστήριξε πως τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση θα προκαλέσουν, μεγαλύτερη ύφεση.

«Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, εμείς θέλαμε το αντίθετο πολλές μεταρρυθμίσεις και λίγους φόρους… Τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν μεγάλη ύφεση», τόνισε.

«Αν δεν υποστούμε ανήκεστο βλάβη και συμφωνήσουμε, δεν πειράζει, να ζήσουμε λίγο Αριστερά. Η έννοια της αγιότητας της Αριστεράς τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα αυτή είναι η συνεισφορά του Τσίπρα στον τόπο» προσέθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως πλέον δεν η κυβέρνηση δεν κάνει αναφορές στην Βενεζουέλα, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε στενές σχέσεις. Η χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπως είπε, μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα έχει πετρέλαιο, αλλά και αριστερή κυβέρνηση. «Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση», επεσήμανε.

«Λέγανε για τις θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσιπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; είναι αριστερές και καλές;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας για λαϊκισμό.

(Visited 1 times, 1 visits today)