Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Άδωνις: Θα φτιάξουμε τη χώρα αν νικήσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς

Είμαι ο μόνος που μπορώ να συγκρουστώ ιδεολογικά με την Αριστερά

adonis

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, το Σάββατο και Κυριακή 7-8 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας επισκέφθηκε την Μεσσηνία.

Ο κ. Γεωργιάδης το Σάββατο βρέθηκε στην ΝΟΔΕ Καλαμάτας όπου και είχε Συνέντευξη Τύπου και το βράδυ είχε την κεντρική ομιλία του στο Διοικητήριο Καλαμάτας.

Την Κυριακή συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και αργότερα μαζί παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στην Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη και αργότερα τον Δήμο Τριφυλίας στην Κυπαρισσία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαι ο μόνος από τους τέσσερις συνυποψηφίους μου που μπορώ να κάνω ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. Εάν δεν νικήσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς δεν θα φτιάξουμε ποτέ αυτή τη χώρα. Το μόνο κέρδος που μπορεί να μας αφήσει ο κ. Τσίπρας μέσα στη συνολική συμφορά που έφερε είναι που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη σύγκρουση, για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες».

(Visited 1 times, 1 visits today)