Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Άδωνις: Θα καταργήσουμε το νόμο Παππά, είναι αντισυνταγματικός

Τον κύριο Παππά που θα δώσει τις άδειες δεν θα τον ελέγξει κανένα ανεξάρτητο όργανο. Καμία Ανεξάρτητη Αρχή

georgiadis

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στo ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι ο νόμος είναι διαβλητός, καθώς ο υπουργός Επικρατείας μπορεί να ευνοήσει όποιον ενδιαφερόμενο θέλει, ενώ συνέχισε λέγοντας: Είναι παράλογο να λέμε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και πλήττει την ελευθερία του λόγου και να ισχύσει. Με το σημερινό νόμο και τη διαδικασία του διαγωνισμού που ακολουθείται είναι ξεκάθαρο ότι θα κλείσουν κανάλια.

«Τον κύριο Παππά που θα δώσει τις άδειες δεν θα τον ελέγξει κανένα ανεξάρτητο όργανο. Καμία Ανεξάρτητη Αρχή» συμπλήρωσε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι βασικός στόχος αυτού του νόμου είναι να κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του προεξοφλούν ότι ο ΣΚΑΪ θα κλείσει. «Εσύ να ανησυχείς, γιατί ο ΣΚΑΪ θα κλείσει σίγουρα μού λένε. Είναι η μόνιμη επωδός τους» ανέφερε μάλιστα.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί εκπροσώπηση με απλή αναλογική, ώστε η επόμενη Βουλή να μην μπορεί να κάνει εξεταστική επιτροπή για όσα έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Με απλή αναλογική θα χρειάζεται και δεύτερο κόμμα. Αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού, και παρότι καταλαβαίνουν ότι θα οδηγήσουν τη χώρα στο χάος, δεν τους ενδιαφέρει γιατί θέλουν να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο. Έχει να κάνει με την προσωπική τους επιβίωση» κατέληξε.

[video_embed][/video_embed]