Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΕΚ – Χιμένεθ: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ισπανικό τεχνικό να αναφέρεται στα προβλήματα που έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και στον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός σχολιάζοντας το παιχνίδι που προηγήθηκε ανέφερε μεταξύ άλλων στη Nova πως: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του», ενώ τόνισε πως πρέπει «το γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες του, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει».

Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την κριτική που δέχονται οι παίκτες της ΑΕΚ και τον τρόπο που θα δώσουν απαντήσεις, αλλά και για τον Τσιντώτα, δήλωσε: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By