Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Νεντελτσιάρου: «Σενάριο» για ενδιαφέρον από ομάδα της Serie A

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου της ΑΕΚ εμφανίζεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Σασουόλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του.,

Για το μέλλον του Ιονούτς Νεντελτσιάρου –μακριά από την ΑΕΚ- γράφει δημοσίευμα από τη Ρουμανία. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sport.ro» τονίζει πως ο διεθνής αμυντικός της Ένωσης θα μπορούσε να μετακινηθεί το καλοκαίρι στην Ιταλία, κάνοντας αναφορά στη Σασουόλο.

«Η Σασουόλο είναι στην 9η θέση της Serie A, έχει ελάχιστες πιθανότητες για Ευρώπη και έχει γλιτώσει τον υποβιβασμό. Έτσι ξεκίνησε να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, με τον σύλλογο να χρηματοδοτείται από τη Μapei, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικοδομικών υλικών στον κόσμο», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Ο προπονητής, Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι γνωρίζει καλά το ρουμανικό ποδόσφαιρο και μπορεί ο Νεντελτσιάρου να μπει στη μεταγραφική του λίστα. Ο Ρουμάνος διεθνής μπορεί να εξελιχθεί ως εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Αγοράστηκε από την ΑΕΚ τον Οκτώβριο για 550.000 ευρώ και τώρα η τιμή του ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By