Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

ΑΕΚ: «Ο Ντα Σίλβα απάντησε αρνητικά στην πρόταση»

To συμβόλαιο του 33χρονου Γαλλοπορτογάλου κεντρικού αμυντικού με την Ρεν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη για την περίπτωσή του έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Μία από αυτές και η ΑΕΚ, η οποία εδώ και πάνω από ένα μήνα παρακολουθεί την περίπτωσή του και μάλιστα πρόσφερε στον Ντα Σίλβα, κλειστό τριετές συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ ετησίως.

Ο Γάλλος στόπερ είχε ζητήσει μερικές ημέρες προθεσμία προθεσμία από την Ένωση, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα (12/05) η εφημερίδα «Ouest-France», τα νέα για την υπόθεσή του δεν είναι ευχάριστα για την Ένωση.

Κι αυτό διότι ο Ντα Σίλβα, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ, καθώς σκοπός του είναι να παραμείνει στη Γαλλία, από την οποία δεν έχει φύγει και ποτέ για να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο.

Μάλιστα, όπως τονίζεται ο Ντα Σίλβα, θα περιμένει μέχρι το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος (απομένουν δύο αγωνιστικές) ώστε να δει αν η ομάδα του, Ρεν, εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν το καταφέρει τότε δεν αποκλείεται να ανανεώσει και το συμβόλαιό του με τη Ρεν. Αν πάλι η γαλλική ομάδα δεν πετύχει τον στόχο της, τότε ο Ντα Σίλβα θα περιμένει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα της χώρας του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By