Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για την «επίθεση» στους διαιτητές στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό – Απαλλάχθηκε για την κατηγορία εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών

Ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα θα μείνει το αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο αθλητικός δικαστής της Super League 1 τον τιμώρησε με ένα μήνα αποκλεισμό από τα γήπεδα γιατί όπως αναφέρεται στο επίσημο διατακτικό της Λίγκας ο είπε προς τον διαιτητή Γιουγκ του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. YELLOW – YELLOW – YELLOW CARD. ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ. Γ@@Ω ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥ».

Οι διαμαρτυρίες της ΑΕΚ αφορούν στην επίμαχη φάση του ματς με τον Παναθηναϊκό με τον Βιγιαφάνιες στο τελευταίο λεπτό του α” μέρους για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμά του επί του Κριχόβιακ, στην οποία η ΑΕΚ ζήτησε 2η κίτρινη και αποβολή.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απαλλάχθηκε για την κατηγορία εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Στη σχετική απόφαση αναφέρεται για τον Μελισσανίδη πως «αποδεικνύεται, ότι ο δεύτερος εγκαλούμενος, προέβη σε υβριστική και απαξιωτική προς το πρόσωπο του διαιτητή συμπεριφορά, καθόσον, η συγκεκριμένη έκφραση «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. YELLOW – YELLOW – YELLOW CARD. ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ. Γ@@Ω ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥ» καταδεικνύει καταφρόνηση και ενέχει προσβολή προς το πρόσωπο και το θεσμό του διαιτητή, και δεν εκφράζει μόνο υποτίμηση προς το πρόσωπο του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της SUPER LEAGUE 1, Μ. Clattenburg, αλλά δηλώνει υποτίμηση και στον ορισθέντα από αυτόν διαιτητή του αγώνα.

Επίσης η μη αναφορά στο φύλλο αγώνα της πράξης του δεύτερου εγκαλούμενου από τον διαιτητή του αγώνα και δέκτη της υβριστικής συμπεριφοράς, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, ενώ δεν αποδεικνύεται και η παρουσία στο σημείο του τέταρτου διαιτητή, που είναι Έλληνας. Αντίθετα, η έκθεση του παρατηρητή είναι ρητή και σαφής προς τούτο, η δε έκθεση της Αστυνομίας λειτουργεί ενισχυτικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικρούσει την έκθεση του παρατηρητή. Σημειωτέον ότι στην Έκθεση της Αστυνομίας αποτυπώνεται ρητά ότι δεν κατέστη αντιληπτό το ακριβές περιεχόμενο της έκφρασης, που εκστόμισε ο δεύτερος εγκαλούμενος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντικρούσει σε καμία περίπτωση την έκθεση του παρατηρητή».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By