Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Άφαντοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Ανάσταση

Οι βουλευτές φοβούμενοι επεισόδια απουσίασαν από Επιταφίους και Ανάσταση

anastasi

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να απουσιάζουν από τις περιφορές Επιταφίων ενώ όπου έχει εκδράμει «επώνυμο» στέλεχος έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα για την προστασία του!

Το προχθεσινό περιστατικό στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Α” Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, δέχθηκε οξύτατη φραστική επίθεση από τους πολίτες, ήταν το τελευταίο στη σειρά και πλήρως ενδεικτικό του απολογισμού των πολιτικών πεπραγμένων του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών της κυβέρνησης του.

«Κοπρόσκυλα μας καταστρέψατε» φώναζαν εξαγριωμένοι οι πολίτες, με τον κ. Μηταφίδη μάλλον να μην αντιλαμβάνεται την αγανάκτηση τους από την ενταντικοποίηση της μνημονιακής πολιτικής της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έρχεται σε ολοκληρωτική ανακολουθία με τις προεκλογικές υποσχέσεις της.

Σε αντίθεση με τον κ. Μηταφίδη πάντως, η πληγωμένη υπερηφάνεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αντανακλάται στην επιλογή τους να περιορίσουν σημαντικά πια τις δημόσιες εμφανίσεις τους, αποφεύγοντας πιθανές μαζικές συναντήσεις με τους Έλληνες πολίτες, τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Το δυσμενές κλίμα εις βάρος τους και η μειωμένη πολιτική ισχύς τους, καθρεφτίστηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στους Επιταφίους ολόκληρης της χώρας, όπου η απουσία πρωτοκλασάτων κυβερνητικών στελεχών (και όχι μόνο) ήταν εκκωφαντική. Αυτή τη φορά σε ακριβή ακολουθία με το πένθιμο κλίμα της ημέρας…

Φαίνεται τελικά ότι ο πιο επικίνδυνος «αντίπαλος» της κυβέρνησης είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός, καθώς μετά τις ανώριμες και ερασιτεχνικές πράξεις της τωρινής ηγετικής ομάδας αλλά και τα φαινόμενα νεποτισμού στις τάξεις της, έχει ταχθεί στην… απέναντι όχθη, αντιμετωπίζοντας τους εκπροσώπους του – που παλαιότερα χειροκροτούσε και επευφημούσε – ως ανεπιθύμητους σε κάθε απροσδόκητο «ραντεβού» μαζί τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By