Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Aνύπαρκτος και ασεβής ο Γιώργος Πεταλωτής

«Και κατηγορείς εσύ το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί! Ε κάπου έλεος!»

alsaleh_2

Σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργο Πεταλωτή  για τις δηλώσεις του περί ανυπαρξίας του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ,  με ανάρτηση της στο facebook.

Η  η  κ. Αλ Σάλεχ  επί της ουσίας «επιστρέφει» τον χαρακτηρισμό στον κ. Πεταλωτή, απαριθμώντας μια σειρά από δικές του «απουσίες» τόσο σε πολιτικό, όσο και σε κομματικό επίπεδο. Χωρίς να  τον κατονομάσει,  το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ εκφράζει την έντονη δυσφορία της, ενώ του καταλογίζει ασέβεια όχι μόνο προς  εκείνους που κάνουν τις δικές του υποχρεώσεις, αλλά και προς τους υποψήφιους των ευρωεκλογών, που έδωσαν την μάχη, όταν εκείνος προτίμησε να κάτσει σπίτι του.

Αναλυτικά, η δήλωση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ έχει ως εξής:

«Είσαι γραμματέας τομέα πολιτικής. Είσαι γραμματέας τομέα πολιτικής το αντικείμενο του οποίου είναι εξαιρετικό κρίσιμο. Δεν έχεις κάνει καμία διαδικασία. Δεν έχεις βγάλει καμία ανακοίνωση. Δεν έχεις πάρει καμία πρωτοβουλία. Δεν έχεις συμμετάσχει σε καμία διαβούλευση με κυβερνητικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη. Και κατηγορείς εσύ το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί! Ε κάπου έλεος!

Ευτυχώς όμως κάνουν άλλοι τη δουλειά που έπρεπε να κανείς εσύ. Αυτούς δεν τους σέβεσαι. Όπως δεν σέβεσαι τους υποψήφιους των ευρωεκλογών που έδωσαν τη μάχη ενώ εσύ αρνήθηκες να είσαι υποψήφιος παρά την επίμονη πρόταση που σου έγινε».

alsalechkkk

(Visited 1 times, 1 visits today)
By